Perşembe, Nisan 25, 2024

GTA Online, Eski Konsol Sahiplerine Kötü Haberi Verdi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Biz hala GTA 6’yı bekleyelim Rockstar, GTA Online bölümü ile ilgiyi üzerinde tutmaya devam ediyor. Hala çok geniş kullanıcı kitlelerinin yer aldığı yapımda, değişim sesleri de gelmeye başladı.

Bu sefer ne yazık ki yeni bir güncelleme gibi iyi bir haberle karşınızda olmayacağız. Bu kez eski konsol sahiplerini üzecek bir haberimiz var.

Kaçırmayın: AMD RX 6900 XT LC Duyuruldu! Özellikleri Nasıl?

GTA Online için PS3 ve Xbox 360 desteği bitiyor

Rockstar Games tarafından paylaşılan yeni bilgilere göre oyunun eski konsollara sunmuş olduğu destek için son aylara giriş yapmış bulunuyoruz.

PlayStation 3 ve Xbox 360 kullanıcıları için GTA Online desteği son bulacak. Rockstar Games’in resmi hesabı üzerinden Twitter aracılığıyla yaptığı duyuru sonrasında son tarihin de 16 Aralık 2021 olduğunu öğrenmiş olduk.

GTA Online

Tabii ki oyunun desteğinin kapanması istatistik takibi özelliklerinin de kapanması anlamına geliyor. Hatta bu konuda Shark Cash satışlarının da son bulacağı açıklandı. 16 Eylül 2021 sonrasında satış olmayacak.

Eski konsol sahipleri için yapılacak tek şey ise yeni bir konsol almak gibi gözüküyor. GTA Online desteği neden kesildi sorusunun ise net bir cevabı yok. Sadece firmanın yeni oyun konsollarına ayak uydurmaya çalıştığını biliyoruz. Yeni konsollar için özel sürümler gelirken eski konsollar veda ediliyor gibi duruyor.

Bu arada iki kötü haber daha olduğunu da ekleyelim. GTA dışında 16 Eylül 2021 tarihinde, Max Payne 3 için online oyun desteği ve web istatistik destekleri de kesilecek. LA Noire oyununda ise sadece web sitesi istatistiklerinin desteği kesilecek. Anlayacağınız bu oyunları sevenler için PS3 ve Xbox 360 konsolları terk etmenin zamanı geldi.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler