Cumartesi, Nisan 20, 2024

GTA The Trilogy – The Definitive Edition için Yeni Güncelleme Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Rockstar, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition için yeni bir güncelleme yayınladı.

1.04 güncellemesi tüm platformlarda oyun performansını iyileştiriyor.

maxresdefault

Ek olarak, bir dizi kararlılık iyileştirmesini bünyesinde barındırıyor. Yeni güncelleme üç oyunun tümü için özel düzeltmeler ve ince ayarlar içeriyor. Ayrıca GTA: San Andreas’ta belirli araçlardayken birinci şahıs kamerasında oluşan sorunlar düzeltildi.

  • Tüm platformlarda ve grafik modlarında iyileştirilmiş oyun performansı.
  • Kararlılık iyileştirmeleri.
  • Son kontrol noktasından bir görevi yeniden yapmaya çalışırken oluşan birkaç sorun düzeltildi.

Grand Theft Auto III için:  mini haritayı yakınlaştırma eylemi iyileştirildi. Bir dizi NPC etkileşimiyle ilgili sorunlar düzeltildi. Tersane girişinin yakınındaki Callahan Köprüsü’nün altında bulunan bir doku sorunu düzeltildi.

Grand Theft Auto: Vice City için: Colon Hotel’in duvar dokuları iyileştirildi. Deacon Hotel’in yanındaki sokak duvarı iyileştirildi. Moist Palms Hotel’in pencereleri iyileştirildi. Oyuncunun öldükten sonra “Cannon Fodder” görevinde başarısız olmamasına neden olan bir sorun düzeltildi. “Take the Cannoli” Başarısının verilmemesine neden olan bir sorun düzeltildi. North Point Alışveriş Merkezi içindeki Joe’s Beds tabelasının ters görünmesine neden olan bir sorun düzeltildi.

Grand Theft Auto: San Andreas için: High Fade saç kesimi geliştirildi. 4k çözünürlükte ekran iyileştirilmesi yapıldı. Sweet’s Girl” görevi sırasındaki ses iyileştirildi. Los Santos Havalimanı’nın güvenlik kontrol noktasındaki pencere dokusuyla ilgili bir sorun düzeltildi. Angel Pines Motel’deki zemin dokusuyla ilgili bir sorun düzeltildi. Oyuncunun belirli görevler sırasında bisiklet ve motosikletlere binememesiyle ilgili sorunlar düzeltildi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler