Perşembe, Mart 28, 2024

GTA The Trilogy The Definitive Edition Türkiye Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Paylaş

silkroad gaminggentr

GTA The Trilogy The Definitive Edition Türkiye fiyatı açıklandı. Oyunun detayları, sistem gereksinimleri ve çıkış tarihi açıklandığı gibi Türkiye fiyatlarının da açıklandığını gördük.

Elbette döviz kurları nedeniyle fiyatlar konusunda çok düşük rakamlar beklemiyorduk. Ama yine de açıklanan fiyatlar biraz can sıkıcı olabilir. Sonuçta yenilenmiş olarak gelecek bir oyun serisinden söz ediyoruz. GTA 6 gibi düşünmemek ya da devam serisi olarak görmemek gerekiyor.

Haliyle yenilenmiş bir oyun için açıklanan fiyatlar kullanıcıları çok tatmin etmeyebilir. Peki, fiyatlar nasıl?

Kaçırmayın: GTA The Definitive Edition Sistem Gereksinimleri

GTA The Trilogy The Definitive Edition Türkiye Fiyatları Nasıl?

Oyun için ön sipariş süreci başlamış durumda. Oyun Xbox One, Xbox Series X, PS4, PS5 ve PC kullanıcıları için satışa çıkıyor. Fiyatlarda ise platformlara göre değişiklik olmadığını görüyoruz.

  • GTA The Trilogy PC Fiyatı – 529 TL
  • GTA The Trilogy PS5 ve PS4 fiyatı – 529 TL
  • GTA The Trilogy Xbox Series X ve Xbox One fiyatı – 529 TL

Fiyatlar bu şekilde. Daha önce oyunun sistem gereksinimlerinin neler olduğunu da paylaşmıştık. Onu da yukarı ekliyor olacağız.

Bu detayların dışında merak edilen son nokta ise yapımın ne zaman satışa çıkacağı oldu. Tabii ki ön siparişler açılıp fiyatlar da açıklandığı gibi, oyunun ne zaman sunulacağı konusunda da açıklamalar geldi.

GTA The Trilogy The Definitive Edition Türkiye Fiyatı

Tüm platformlar için GTA The Definitive Edition çıkış tarihi, 11 Kasım 2021 olarak belirlendi. Kasım ayında bir hayli dikkat çekecek GTA serisi için yeni gelişmeleri de aktarmaya devam edeceğiz. Peki GTA The Trilogy Türkiye fiyatı için siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz. 🙂 Sizce fiyatlar uygun mu?

Bu arada PC versiyonun ön siparişini vermek için burayı, PlayStation için burayı ve Xbox için de burayı kullanabilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler