Cumartesi, Temmuz 27, 2024

GTA Trilogy Definitive Edition Mobil Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

GTA Trilogy Definitive Edition, Kasım 2021’de hem PC platformu hem de konsollar için yayınlanmıştı. Sevilen oyunların yer aldığı üçlü paket, oyuncuların ilgisini çekmeyi de başardı. Biz bu süreçte bir yandan GTA 6 oyununu beklerken, Rockstar Games bu üçlü paket için güzel haberi de verdi. Zira yapılan açıklamaya göre GTA Trilogy Definitive Edition mobil sürümü yolda.

Hem Android hem de iOS için hazırlanan oyunun duyurusu da gerçekleştirildi. Burada önemli bir detay da var. Zira oyun Netflix ortaklığıyla geliyor.

GTA Trilogy Definitive Edition Mobil Hakkında Neler Biliyoruz?

Önce paket içeriğinden bir söz edelim. Bahsettiğimiz üçlü paket içerisinde GTA San Andreas, GTA Vice City ve GTA III oyunlarının yenilenmiş versiyonları yer alıyor.

Mobil sürümde de aynı şey geçerli olacak. Yine bu üç oyun için yenilenmiş sürümlerin sunulduğunu göreceğiz. Oyun 14 Aralık tarihinde çıkacak ve Android ile iOS platformları dışında Netflix mobil uygulaması üzerinden de oynanabilir olarak sunulacak.

Oyun için güzel haber şu ki Netflix abonesi olan kullanıcılar da yapıma ücretsiz olarak erişmiş olacak. Muhtemelen mobil serisinde de kalite olarak yine üst düzey bir oyun göreceğiz. Tabii ki daha detaylı bilgi için 14 Aralık tarihini yani yayın tarihini de beklememiz gerek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler