Cuma, Nisan 26, 2024

Guild Wars 2 Steam için Belirsiz Bir Tarihe Ertelendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

ArenaNet, Guild Wars 2‘nin Steam’de yayınlanmasının süresiz olarak ertelendiğini doğruladı.

ArenaNet ilk olarak Guild Wars 2’nin Ağustos ayında Steam‘e çıkacağını açıklamıştı.

path 013 main image

zhengyi wang gw jormag final copy2

Başlangıçta Kasım ayında piyasaya sürülmesi planlanan plan, Heart of Thorns ve Path of Fire genişletmeleriyle birlikte yayınlanacaktı. Ancak şimdi, Steam sürümü, ayrıntılı bir revize edilmiş sürüm penceresi olmaksızın “şimdilik beklemeye alındı.”

Ekip resmi web sitesindeki bir güncellemede, “Yaz sonunda size bir sonraki Guild Wars 2 genişlemesi olan Guild Wars 2: End of Dragons’a ilk bakışını verdik,” dedi. “Bunu aklımızda tutarak, Guild Wars 2 Steam sürümünü şimdilik beklemeye alma kararı aldık,” diye ekledi. “Şu anda bir numaralı önceliğimiz, beklediğiniz ve hak ettiğiniz yüksek kalitede Guild Wars 2: End of Dragons hazırlamaktır.

Steam portu, ArenaNet’in Guild Wars 2’nin sekizinci yaş gününü kutlamak için duyurduğu birkaç girişimden sadece biriydi; diğerleri, Path of Fire’ın Skimmer binekleri için yeni bir açılabilir yetenek de dahil olmak üzere oyuncuların onları su altına daldırmasını sağlıyor. Ancak büyük tanıtım, Guild Wars 2’nin şu anda önümüzdeki yıl piyasaya sürülmesi planlanan üçüncü genişlemesi End of Dragons için yeni bir tanıtım fragmanı şeklinde geldi.

End of dragons fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler