Cumartesi, Nisan 20, 2024

Gürültü Engelleme Özelliğine Sahip Bose Sleep Buds II Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kulaklık üreticisi Bose, insanların daha hızlı bir biçimde uykuya dalmasına yardımcı olduğunu klinik olarak kanıtladığı teknolojiye sahip yeni nesil uyku vaktinde giyilebilir Sleepbuds™ II kulaklıklarını duyurdu.

Herhangi bir işlem yapmıyor

Bose Sleepbuds ™ II, ek bir özelliğe sahip aktif gürültü önleyici kulaklıklar veya kulak içi kulaklıklar değildir ve müzik yayını yapmaz veya arama yapmanıza izin vermez – çünkü her ayrıntı tek bir şey için optimize edilmiştir – daha iyi uyku, bütün gece, her gece.

Sleepbuds II, selefine göre bariz şekilde daha iyi gürültü engelleme özelliğine sahiptir ve diğer dinlenme engeliyle savaşmak için yeni içerik kategorileri sunar: gevşememe.

Bose Sleepbuds II 3
Fotoğraf: Bose

Yeni bir akustik ve elektronik tasarımı, bir kuruştan daha hafif olan yeni bir muhafazayı, güvenli, süper yumuşak bir oturma için yeni tescilli kulak uçlarını ve tümü metodik olarak üretilmiş ve test edilmiş 35’ten fazla ücretsiz kanalı bir araya getiriyorlar.

Bose Sleepbuds II
Gürültü Engelleme Özelliğine Sahip Bose Sleep Buds II Tanıtıldı 3

Ortaya çıkan sonuç bir mühendislik buluşudur: bulunduğunuz ortam var olan sesler, komşular, köpekler ve trafikten gelen işitilebilir dikkat dağıtıcıları engelleyen, örten ve değiştiren ve uzun, yoğun günlerin zihinsel dikkat dağınıklığını azaltan iki küçük, son derece rahat, gerçekten kablosuz tomurcuk.

Bose Sleepbuds II, 6 Ekim’de 249.95 dolardan satışa sunulacak ve ön siparişler şu anda mevcut durumda.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler