Salı, Nisan 23, 2024

H1Z1 Playstation İçin Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Battle Royale oyun türünün tartışılmaz öncülerinden olan H1Z1 oyunu Playstation için geliyor. Oyunun yapımcısı olan Daybreak oyunu Playstation’a uyarlıyor.

Yakın bir tarihte beta olarak yayınlanacak oyun bu yöntem ile konsol dünyasına da girmiş olacak. Battle Royale oyun türünde şu sıralar pek tercih edilmeyen H1Z1, bu hamlesiyle eski popülerliğine kavuşabilecek mi hep beraber göreceğiz.

H1Z1 İçin Tarih 22 Mayıs

Playstation’a uyarlanmakta olan oyun 22 Mayısta beta olarak Playstation 4 için yayınlanacak. Beta sürecinin ne zaman biteceği belli olmayan oyun, bu süreçte de geliştirilmeye devam edecek. Aynı zamanda firma oynanışı kolaylaştırmak için bazı çalışmalar yapıyor. 

Free to Play olarak yayınlanacak oyun PC sürümünde olduğu gibi satın alınabilir içerikleri de barındıracak. 

H1Z1 AutoRoyale KeyArt

Optimizasyon Konusunda İddialı

Oyunun tamamiyle optimize olduğunu söyleyen geliştirici ekip Playstation 4 Pro ile 60 FPS vaat ediyor. Bilgisayar platformunda bu sınırı geçmek normal olsa da konsol platformunda 60 FPS’in iddialı bir değer olduğunu söylemek mümkün.

PUBG ile girdiği savaştan mağlup ayrılan H1Z1, yarışa tekrar katılmak için daha önce de Auto Royale gibi adımlar atmıştı. H1Z1‘in bu hamle ile Fortnite ve PUBG arasında dönen yarışa tekrar katılıp katılamayacağı ise tam bir merak konusu. Sizler de bu hamlenin oyuna ne gibi etkileri olacağı hakkındaki görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz hocalar. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler