Cuma, Mart 29, 2024

60 TL Değerindeki Darwin Project Steam Üzerinde Ücretsiz Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Steam’de değeri 60 TL olan oyun ücretsiz oldu. Steam bir oyunu daha ücretsiz yaptı.

Scavengers Studio‘nun çıkardığı Darwin Project, Steam üzerinde ücretsiz oldu. Battle Royale kültürüne bağlı olarak çıkış yapan oyun ilk çıktığında 60 TL fiyat etiketine sahipti. Oyun hali hazırda erken erişimde Steam’de sunuluyor. Ancak bu sürede ücretsiz olmasına da karar verildi.

darwinproject 2

Darwin Project’in yapımcıları oyunu piyasaya sürdükten sonra Steam üzerinde ücretsiz hale getirdi. 60 TL fiyat etiketine sahip olan oyun şuanda Steam üzerinde ücretsiz. Bu adımı atmaları çok mantıklı olmuş. Keza Battle Royale konseptine sahip PUBG ve Fortnite gibi iki büyük oyunun karşısına çıkmak zaten başlı başına bir rekabet. Birde bu rekabeti 60 TL gibi bir fiyatla süslemek satış politikası açısındanda pek iyi olmayacaktı.

Oyunun ücretsiz olmasını Scavengers Studio yetkilileri şu şekilde açıkladı:

“Başından beri Darwin Project  oyuncuları, hatta izleyicileri için heyecan verici bir deneyim yaratmayı kendimize misyon edindik. Bu konuya dair heyecanımız hala ilk günkü gibi, kendi adımıza da görevimizin altında başarı ile kalktığımızı düşünüyoruz. Ancak bu kadar kısa bir sürede sıkı bir oyuncu topluluğumuz olması konusunda ne kadar şanslıysak, bu oyuncularımıza hak ettiği hizmeti sunabilmek için daha çok oyuncuya ihtiyacımız var. Temel olarak oyuncu eşleştirmesine dayalı bir modda oyuncularımızın eşleştirilme süresinin bu kadar uzamasını istemiyoruz, bu sebeple oyunun fiyat etiketini kaldırarak hizmetimizi daha da güçlendirmek istiyoruz.”

darwinproject 3

Peki Oyunu Satın Alanlar Ne Olacak?

Oyun erken erişime ilk sunulduğunda 60 TL fiyat etiketine sahipti. Bu fiyatla oyunu satın alan kullanıcılar oyunun ücretsiz olmasıyla paralarının boşa gittiğini düşündüler. Ancak Darwin Project’in yapımcı şirketi Scavengers Studio, 24 Nisan‘dan itibaren verdikleri paraların karşılığını oyun içi paketleriyle alacaklarını açıkladı.

Bu oyunun ücretsiz olması oyunun satışları ve kullanıcıların oyunu oynaması açısından oldukça iyi oldu. Keza 60 TL fiyatı ve piyasaya yeni çıkmış olması nedeniyle pek rağbet görmeyecekti. Oyunun ücretsiz olması kullanıcıların oyuna bir şans vermesine de neden oldu.

Sizde Steam’e girip. Darwin Project’i kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Yada Buraya tıklayarak direkt olarak oyunun sayfasına gidebilirsiniz. Sizce Darwin Project nasıl olacak? Siz oyunu oynamayı düşünüyor musunuz?

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler