Cumartesi, Nisan 27, 2024

Haftanın Ücretsiz Oyunu Brothers A Tale of Two Sons Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epiz Games haftalık ücretsiz oyun verme konusunda kararlı. Bu ne kadar devam edecek bilmiyoruz ama her hafta yeni bir ücretsiz oyun bizlerle oluyor. Bu haftanın ücretsiz oyunu da Brothers A Tale of Two Sons yapımı oldu.

505 Games tarafından yayınlanan oyun, farklı oynanış yapısıyla sevilen oyunlardan birisi. Ayrıca sistem ihtiyacı da öyle çok yüksek değil. E bir de ücretsiz olunca, tadından yenmez. 🙂 Dilerseniz oyunun ücretsiz olarak kalacağı süre hakkında ve oyunun yapısı konusunda biraz daha detay bilgi verelim.

Kaçırmayın: Cyberpunk 2077 PC Sürümü için İndirim Haberi geldi

Brothers A Tale of Two Sons Nasıl Bir Oyun?

Oyunda iki kardeşin hikayesi konu ediniyor. Hasta babalarını iyileştirmek için yola çıkan iki kardeşin, hayat suyunu bulma konusunda yapacağı yolculuğa tanık oluyoruz. Tabii ki ilerlerken belli zorlukları da aşmanız lazım.

Karşınıza çıkan boss’larla mücadele etmeli, bulmacaları çözmeli ve çeşitli engelleri geçmelisiniz. Aksiyon ve macera dolu bir oyun anlayacağınız.

Ne Zamana Kadar Ücretsiz?

Haftalık kampanya kapsamında verilen oyun 24.02.2022 tarihine kadar ücretsiz olarak kalacak. Sonrasında 49 TL satış fiyatıyla yayınlanmaya devam edecek.

Brothers A Tale of Two Sons

Brothers A Tale of Two Sons Sistem Gereksinimleri Nasıl?

Başta söylediğimiz gibi çok yüksek bir sistem istemiyor. Daha mütevazi diyebileceğimiz bir sistem yeterli olacaktır.

Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: 2.4 GHz çift çekirdekli işlemci
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce 8600 ya da ATi Radeon HD 2600
  • RAM: 2 GB
  • Depolama: 2 GB

Oyunu ücretsiz olarak almak isteyenler için buraya bir link ekleyelim. Epic Games hesabınızı biraz daha zenginleştirebilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler