Perşembe, Nisan 25, 2024

Halo Infinite 2021’in Sonbaharında Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geliştirici 343 Industries Salı günü bir blog gönderisinde, Microsoft’un ikonik franchise’ındaki bir sonraki oyun olan,

Halo Infinite‘in resmi olarak 2021 sonbaharında piyasaya çıkacağını duyurdu.

halo infinite

halojpg bfd63b

Oyunun başlangıçta Kasım ayında Xbox Series X / S ile birlikte piyasaya sürülmesi gerekiyordu. Ancak kısmen COVID-19 pandemisinin yarattığı zorluklar nedeniyle Ağustos ayında 2021‘e ertelendi. Microsoft bir ay veya gün belirtmediğinden, bu sonbahar 2021 dönemi, oyunun orijinal çıkış tarihinden itibaren bir yıl kadar gecikeceği anlamına gelebilir.

Microsoft, Temmuz Xbox Series X oyunları vitrini sırasında Halo Infinite‘in demosunu yaptı. Halo oyununu yaratmak için çok çalıştığını ve özellikle grafikleri araştırmak için biraz zaman harcadığını söyledi. Yaratıcı yönetmen Joseph Staten’e göre, tüm kampanya boyunca oynamak zaten mümkün, geriye kalan işin büyük bir kısmı, hataları düzeltme ve çok oyunculu modu üzerinde olduğunu velirtti.

“Gerçekten, Halo Infinite, zaman geçirmeyi sevdiğim ve hem tasarımcı hem de oyuncu olarak geri dönmekten heyecan duyduğum bir dünya. Tüm ekip adına sabrınız ve tutkunuz için teşekkür ederim. Yapabiliriz Önce Insider’ın önümüzdeki yılın sonlarına doğru uçması ve ardından 2021 Sonbaharında göndereceğimiz Halo Infinite macerasında bize katılmanızı beklemeyin.”

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler