Perşembe, Mart 28, 2024

Hani Battı Çattı Diyordunuz ? Crytek İstanbul Ofisine Eleman Arıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hatırlarsanız bundan bir kaç ay önce her yerde haberler çıktı. Crytek batıyor, Crytek maaşları ödeyemiyor, Crytek şöyle böyle dediler. Biz de Crytek firmasından bir çalışan ile irtibata geçmiştik ve İstanbul ofisinde bir sorun olmadığını bizlere iletmişlerdi. Bunun haberini yayınlamamıza rağmen pek çok kişi yine inanmak istemedi. O detayı merak ediyorsanız buradan ulaşabilirsiniz.

Crytek İstanbul Ofisine Eleman Arıyor

Türk yapımı firma Crytek‘in zorlu bir süreçten geçtiği doğru. Yurt dışında pek çok ofisleri kapatıldı ve çalışanların işine son verildi. Ancak bu demek değil ki Crytek firması kökten kapanıyor. Her firmanın başına gelebilecek olayları sektördeki haber siteleri ‘battı, öldü, kapandı’ diye göstermekten ne anlıyorlar onu da anlamış değilim.

Şuanda toparlanma süreci içerisinde olan Crytek, İstanbul şubesine ise eleman aradığını duyurdu. Web sitelerinde yayınlanan iş ilanına göre Crytek İstanbul‘da çalışacak grafik tasarımcılar arıyor. İlanda yayınlanan deneyimler konusunda ise Photoshop, After Effect ve Illustrator gibi programlarda deneyim aranırken, Sosyal Medya tarafında da bilgili bir kişi arıyorlar.

crytek 003

Zaten Crytek gibi bir firmada çalışırken özelliklerinizin ilk başta ‘oyunları çok seviyor’ olması gelir. Eğer siz de efsanevi oyun Crysis‘in yapımcısı Crytek’te çalışmak isterseniz ilana başvurarak değerlendirme alabilirsiniz. Açık konuşayım, herkes a derken, biz b dedik ve Crytek’in kapanacağına hiçbir zaman ihtimal vermedik. Öyle görünüyor ki haklı da çıkıyoruz. İnşallah Crytek‘ten yine efsane bir oyun görürüz ve piyasaya kendini tekrardan kanıtlar ve soru işaretlerinin kökünü de kazır.

İlana ulaşmak ve incelemek isterseniz buraya tıklamanız yeterli.

crytek 002

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler