Cuma, Nisan 26, 2024

HarmonyOS Çalıştıran İlk Akıllı Telefon Piyasaya Sürüldü: Gionee G13 Pro

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son günlerde Çin’de çok tuhaf bir akıllı telefon piyasaya sürüldü, Gionee G13 Pro ismindeki akıllı telefon işletim sistemi tarafında Huawei’in HarmonyOS’ini çalıştırıyor ve tasarım tarafında çentikli ekranından yan çerçevelerine, arka taraftaki çapraz çift kamerasıyla Apple’ın iPhone 13 serisine oldukça çok benziyor.

Gionee G13 Pro, 19:9 en boy oranına sahip 6.23 inçlik Full HD+ LCD ekranla geliyor ve ekranın ortasında iPhone’lardan alışık olduğumuz çentik yapısı bulunuyor ve çentiğin içerisinde 5MP çözünürlüğe sahip özçekim kamerası bulunuyor.

Akıllı telefon 4GB RAM ile gelirken minimum 32GB ve maksimum 128GB depolama alanı sunuyor. Unisoc T310 yonga setinden güç alan cihaz 3.500 mAh kapasiteye bataryadan enerjisini karşılıyor. Cihazın arka tarafına gelecek olursak kamera kümesinde 13MP çözünürlüğünde ana kamera ve 2MP çözünürlüğünde makro lens bulunuyor. Bağlantı noktasında USB-C kullanılıyor.

Gionee G13 Pro; Mavi, Altın, Mor ve Siyah olmak üzere dört farklı renk seçeneğine sahip. Yapılandırma olarak ise 4GB RAM / 32GB Depolama Alanına sahip varyant 83 Dolar fiyat etiketine sahipken, 4GB RAM / 128GB Depolama Alanına sahip varyant ise 110 Dolar fiyat etiketiyle satışa çıkacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler