Perşembe, Nisan 18, 2024

Harry Potter: Hogwards Mystery, Android Oyuncuları İle Buluşuyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Roman ve filmleri ile milyonlarca insanın beğenisini kazanan Harry Potter serisinin mobil oyunu Harry Potter: Hogwards Mystery, Android işletim sistemi kullanan mobil oyuncuların beğenisine sunuldu. Harry Potter: Hogwards Mystery; görmeye alıştığımız büyücülük okulu ortamının yanında, ufak tefek rol yapma ögelerini de bünyesinde barındırıyor.

Harry Potter Evreni, Mobil Platformlara Taşınıyor

Sanıyoruz ki Harry Potter serisini duymayan bir fert kalmamıştır. Biraz olsun kitaplara ve filmlere ilgi duyan her kişi, bu fantastik yapımdan haberdar olmuştur.

Roman serisinin ardından beyaz perdeye de aktarılan yapıt, başarısını sinema sektöründe de güzel bir şekilde gösterdi. Ardından yapılan pek çok video oyunu da, bu serinin tanınmışlığını katladı. Hal böyle olunca; oyun yapımcıları, uzun bir süre Harry Potter’dan ekmek yedi.

Harry Potter Hogwards Mystery Android Oyuncuları İle Buluşuyor İÇERİK JPEG

Oyun sektörü her geçen gün gelişti ve farklı platformlarda kendisine yer buldu. Mobil cihazların donanım konusunda gelişmesiyle, günümüzde mobil oyuncu denilen bir kitle oluştu. Bu kitleye hitap eden çok sayıda video oyunu da, mobil oyuncuların beğenisine sunuldu. Kimi mobil oyunlar basit mekanikler ve grafikler ile sunulurken, kimileri ise daha kaliteli grafikler ve oynanış bakımından detaylı mekanikler kullanmasından dolayı adından bahsettirdi. İşte bu kaliteli yapımlardan biri de Android işletim sistemli mobil cihazlar için çıkışını yapan Harry Potter: Hogwards Mystery.

Oyun Şuanda Sadece Android Platformunda Yer Alıyor

Mobil platformlar için tasarlanan Harry Potter: Hogwards Mystery, bizlerde kaliteli bir yapım izlenimi uyandırıyor. Bu yeni oyun ile mobil oyuncular, Hogwards okulundaki derslere katılıyor; yeni büyüler ve iksirler yapmayı öğreniyor, yetenekler kazanıyor.

Yapım alışılagelmiş Harry Potter atmosferini bizlere yaşatmayı başarıyor. Lâkin bir konuda dikkatinizi çekmek istiyoruz ki; oyunun senaryosu, roman serisine ve film serisine tam anlamıyla uyum sağlamıyor. Her ne kadar oyunda bazı tanıdık karakterleri görsek de, olaylar oyuna özgü bir şekilde ilerliyor.

Harry Potter Hogwards Mystery Android Oyuncuları İle Buluşuyor İÇERİK 2 JPEG

Oyundaki amacımız, güçlü bir büyücü veya bir cadı olmak. Bu yola giden adımları da çeşitli derslere girerek ve çeşitli yeteneklerimizi geliştirerek atmış oluyoruz.

Kendisine özgü bir senaryosu olan bu yapımda; tamamı ile açık bir dünya beklemeyin, sevgili hocalar. Öte yandan oyunda enerji sisteminin de yer aldığını belirtmemiz gerekmekte. Fakat bu faktörler, bir yapım için “kötü” diyebileceğimiz anlamına gelmiyor.

Harry Potter: Hogwards Mystery‘yi Android üzerinden deneyimlemek isteyen okularımız, buradan oyunu indirebilirler. iOS kullanıcılarının da üzülmesine gerek yok.  Çünkü yapım kısa bir süre sonra iOS platformu için de sunulacak.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler