Perşembe, Nisan 25, 2024

Harry Potter: Wizards Unite Oyununun Çıkış Tarihi Nihayet Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Pokémon Go oyununu geliştirmiş olan Niantic’in yeni arttırılmış gerçeklik oyunu Harry Potter: Wizards Unite, 21 Haziran tarihinde Android ve IOS platformunda ki tüm kullanıcılar için oynanabilir hale gelecek.

6 Temmuz 2016 tarihinde piyasaya sürülen Pokémon Go dünya çapında oynanma rekorları kırmayı başarmıştı. Bu inanılmaz başarısı ile oyunun 2 milyar dolardan fazla gelir elde ettiği düşünülüyor.

Niantic firması WB Games ile yaptığı anlaşma ile beraber Harry Potter: Wizards Unite adında ki yeni arttırılmış gerçeklik oyunu 2 yıl önce geliştirmeye başladığını açıklamıştı. Geçen bu iki yıllık zaman diliminde oyun hakkında pek birşey paylaşmayan firma geçtiğimiz aylarda  Avustralya ve Yeni Zelanda bölgesi için oyunu Beta olarak açmıştı.

Pokémon Go oyununda olduğu gibi oyuncular dışarıda gezerken Harry Potter evreninde bulunan yaratıklar, düşmanlar ile karşılaşabileceksiniz. 

harry potter

Pokémon Go oyununun bu büyük başarısının ardından Harry Potter: Wizards Unite oyununun ne denli bir başarı elde edeceğini zamanla öğreneceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler