Perşembe, Nisan 18, 2024

Valve’ın Auto Chess Oyunu Haftaya Açık Beta Olacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birkaç hafta önce Valve, Dota 2 modu olan Auto Chess oyununu kendi versiyonunu yaptığını duyurmuştu. Şimdi ise oyunun adının Dota Underlords olduğu açıklandı.

Valve, Birkaç haftadır oyun Valve’a yakın olan kişiler tarafından test edildiğini. Dota 2 Battle Pass sahiplerinin de bugün bu test aşamasına katıldığını ve bu ön test aşamasında yaklaşık bir hafta sonra da oyunun açık betaya geçeceğini açıkladı.

Valve’a göre Dota Underlords

Valve, “Sizi 7 rakip ile fikir savaşı içerisinde farklı düzenleri stratejileri, ekibinizi seviye atlatabileceğiniz, birleştirebileceğiniz, White Spire şehrinin hakimiyeti için savaşacağınız bir oyun” olarak tanımladı.

Battle Pass sahiplerinin bir haftalık test aşaması bittikten sonra PC, Mac, Linux, Android ve iOS’de isteyen herkesin oynayabilecek ve bedava olacak. Underlords ayrıca açık beta sürecinde dahi dereceli oynayabilecek ve  gelişebileceksiniz.

Valve açıklamasında oyunun daha çok gelişmesi gerektiğini belirtti. “Oyuna Beta aşamasında sürekli güncelleme gelecek ve bu süreçte sizin geridönüşleriniz takımımızın sizin için hangi sorunların önemli olduğunu bilmesi oldukça kritik” şeklinde belirtildi.

Artifact‘in test aşamasından Valve kendine iyi bir ders çıkarmış olacak ki oyun daha çok erken aşamasındayken test etmemiz için açık betaya alındı. Oldukça yüksek sayıda bir kitleye sahip olan Auto Chess için aynı sorunu yaşamak istemiyorlar. Bizim için Auto Chessi, Auto Chess yapan neyse aynı hissi Underlords’da da yaşamamız için geridönüşlerimizi istiyorlar.

Auto Chess ile birlikte zincire bir halka daha eklenmiş oldu. Bu zinciri bilmeyen varsa; Auto Chess, Dota 2’nin bir modu. Dota 2 ise Dota modundan geliyor. Dota modu ise Blizzard’a ait olan Warcraft 3‘e ait.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler