Çarşamba, Nisan 24, 2024

The Witcher 3: Wild Hunt Nintendo Switch İçin Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

PC, Playstation 4 ve Xbox için geliştirilen üçüncü şahıs nişancı rol yapmak oyunu The Witcher 3: Wild Hunt bu yıl içerisinde Nintendo Switch konsolu için geliyor.

Dünyan’nın en büyük oyun fuarlarından biri olan E3 2019 tüm hızıyla devam ediyor. Fuarda boy gösteren firmalardan biri olan CD Projekt RED, Keanu Reeves’in de içinde bulunduğu Cyberpunk 2077 oyununu gösterdi. Konferans sırasında şirket bununla yetinmeyip The Witcher 3: Wild Hunt oyununun Nintendo Switch içinde geleceğini duyurdu.

19 Mayıs 2015 tarihinde piyasaya sürülen ve CD Projekt RED tarafından geliştirilen The Witcher 3: Wild Hunt, çıktığı günden itibaren pek çok ödülü kapmayı başarmıştı. Oldukça iyi grafiklere sahip olan bu oyunun Nintendo Switch cihazına nasıl uyarlanacağını göreceğiz.

Witcher3 Switch Adventure is waiting around every corner RGB EN 1140x650 1

Nintendo Switch cihazına gelecek olan sürüm The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition olacak yani şimdiye kadar çıkmış olan tüm DLC’leri kapsıyor. Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu yıl içerisinde gelecek olan oyunun tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler