Perşembe, Mart 28, 2024

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Operation Phantom Sight Güncellemesi Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft’un taktiksel FPS türündeki popüler oyunu olan Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, yeni güncellemeler almaya devam ediyor. Yeni gelecek olan Operation Phantom Sight güncellemesi ile beraber oyuna iki yeni operatör, Kafe haritasına rework ve oyunda bulunan pek çok hataya düzeltme getiriliyor.

Nokk

Güncellemeyle beraber gelen yeni atak operatörü Nokk 2 speed 2 armoru ile orta hızlı bir operatör olarak oyuna geliyor. Ana silah olarak MG-9 SMG veya SIX12 SD av tüfeğini kullanan Nokk için, ikincil silah olarak ise 5.7 USG ya da D-50 tercih edilebilecek. 

Defans tarafındaki Vigil ve Caveira’nın karışımı olduğunu söyleyebileceğimiz atak operatörü Nokk, özelliği açıldığında kameralara gözükmüyor ve oldukça sessiz adımlarla yürüyerek defans kısmının korkulu rüyası olacak. Her ne kadar silahları güçlü olmasa da Nokk atak operatörleri arasında oldukça etkili bir karakter olacak.

Warden

Yeni gelecek olan ağır zırhlı defans operatörü Warden’a bakacak olursak eğer ana silahında M590A1 av tüfeği ve MPX SMG silahları olduğu görülürken, ikincil silah olarak ise P-10C veya SMG-12 alınabilecek. Karakterimizin özelliğine bakacak olursak Glance Smart Glasses adı verilen gözlüğü sayesinde Warden, sis bombasın içinden rahatlıkla atak operatörünü görebiliyor.

Ayrıca yine özelliğini açtığında flash bombası ve Ying’in Candela ismindeki özel bombalarından da etkilenmiyor. Defans operatörü bu özelliği ile sayesinde atak operatörleri oldukça sıkıntı yaşıyacak gibi gözüküyor.

Yeni Elite Kıyafetler

Oyuna gelecek olan bir diğer önemli güncelleme ise Lesion için elite skin çıkacak olması. Sezonun ortasına doğru çıkacak olan elite ise geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Oyunun en eski operatörlerinden biri olan ve uzun zamandır beklenen Smoke elite skin sezonun ortalarına doğru gelecektır.

Kafe Dostoyevsky Haritasına Rework

Rainbow Six Siege’in 4. yıl 2. sezon güncellemesi 11 Haziran yani bugün itibariyle PC, Xbox ve Playstation 4 için çıkışını gerçekleştirecek. 8GB gibi bir boyutta gelen bu yeni güncellemeyi indirip oyuna girebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler