Çarşamba, Nisan 24, 2024

Marvel’s Avengers’ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Square Enix, dün gerçekleştirmiş olduğu E3 2019 konferansında merak edilen yeni oyunu Marvel’s Avengers’dan yeni bir video yayınladı ve oyunun ne zaman çıkış yapacağını açıkladı.

Kısa bir süre önce başlayan ve 13 Haziran itibariyle bitecek olan Dünya’nın en önemli oyun fuarlarından biri olan E3 2019 kapsamında birçok firma geliştirmiş oldukları yeni oyunları düzenlemiş oldukları konferanslar ile beraber tanıttı.

Fuarda boy gösteren isimlerden biri olan Square Enix’te uzun zamandır beklenen oyunu Marvel’s Avengers’ı nihayet gösterdi. Oyundan bir fragman paylaşan firma oyunun 15 Mayıs tarihinde çıkış yapacağını da dile getirdi. Oyundan paylaşılan fragmana baktığımız da ise Captain America, Iron Man, Black Widow, Hulk ve Thor olmak üzere 5 adet ana karakter ile oynayabileceğimiz görülüyor.

Hali hazırda vizyonda olan ve Dünya’nın en çok izlenen ikinci filmi olan Avengers Endgame’den farklı olan Marvel’s Avengers’ın seslendirme kadrosununda farklı olduğunu söyleyebiliriz. Çıkış yaptıktan sonra da ücretsiz bir şekilde güncelleme alacak oyununa ilerleyen dönemlerde yeni karakterlerde eklenecek.

Square Enix’in bu yeni oyunu Marvel’s Avengers, 15 Mayıs 2020 tarihinde PC, PS4, Xbox One ve Google Stadia için çıkışını gerçekleştirecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler