Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Haydaa: Motorola Razr 2022 Lansmanı Ertelendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli hücresel ağ şirketi Motorola’nın yeni nesil akıllı telefon modellerinden Edge X30 Pro ve Edge 30 Ultra modellerinin bu ay tanıtılması bekleniyorken akıllı telefonların 200MP çözünürlüğe sahip ana kamera sunmaları bekleniyor. Bunlara ek olarak mevzubahis etkinlikte şirketin katlanabilir akıllı telefon modellerinden Motorola Razr 2022 modelinin de tanıtılması beklentiler arasındaydı.

Çin’den gelen yeni raporlara göre katlanabilir akıllı telefonun herhangi bir varış zaman çizelgesi olmadan ertelendiği haberleri ortaya çıktı.

Akıllı telefon hakkında şirket yetkilileri, Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1+ yonga setinden güç alacağını söylemişti bunun haricinde fazla bir bilgiye sahip değilken tasarım tarafında ufak tefek değişiklikler yaşanırken daha büyük kapak ekranı ve geliştirilmiş kameralar bekleniyor. 50MP çözünürlüğünde ana kamera ve 32MP çözünürlüğünde özçekim kamerası.

Razr ailesi ilk olarak 2019 sonbaharında tanıtıldı ardından bir yıl sonra 5G varyantı piyasaya sürüldü fakat telefonların hiçbirinde henüz gerçek amiral gemisi segmentinde yonga seti kullanılmıyordu ve bu da sınırlı satış yapmalarını sağlıyordu. Ayrıca şirketin Razr 2022’yi tanıtıp tanıtmayacağı ya da katlanabilir sektöründe ilerlemeye devam etmesi halen belirsiz bir konu.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler