Perşembe, Nisan 18, 2024

Samsung Galaxy Z Flip4 için Avrupa Fiyatları Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji üreticileri devlerinden Samsung, 10 Ağustos tarihinde düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy Z Flip4 isimli yeni nesil katlanabilir akıllı telefon modelini tanıtıyor olacak ve bugün Pricebaba tarafından yayımlanan yeni bir raporda, akıllı telefonun Avrupa pazarındaki fiyatları yer alıyor.

Akıllı telefonun başlangıç modeli 128GB dahili depolama alanına sahip olacak ve 1080 Euro fiyat etiketi sunacak. 256GB Dahili Depolama Alanı sunan varyantı 1160 Euro, 512GB Dahili Depolama Alanı sunan varyantı ise 1280 Euro fiyat etiketine sahip olacak.

Teknik özellikleri ne olacak?

z flip4
Samsung Galaxy Z Flip4 için Avrupa Fiyatları Sızdırıldı! 2

Ayrıca fiyat etiketlerine baktığımız zaman gayet makul fiyat etiketlerine sahip özellikle tüm dünyadaki enflasyon oranları göz önüne alındığı zaman Galaxy Z Flip3 1049 fiyat etiketine sahipti ve yeni nesil başlangıç modeli ise 31 Euro’luk fark ile satışa sunulacak.

Samsung Galaxy Z Flip4, Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1+ yonga setinden güç alırken içerisinde barındırdığı donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi 25W hızlı şarja sahip 3800 ya da 3900 mAh kapasiteli bataryadan sağlayacak. Katlanır ekran ve kamera kurulumunun Z Flip 3 modeli ile aynı olması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler