Perşembe, Mart 28, 2024

Hitman 3, Konsol Platformlarına Ray Tracing Güncellemesi Alacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation 5 ve Xbox Series konsolların en büyük satış noktaları yansımalar, gölgeler ve ışın izleme özellikleri olarak görülüyor. Şu anlık yalnızca belli başlı yapım bu işlevi sunabiliyor. Yakın zamanda piyasaya sürülen Hitman 3, ışın izleme desteği olmadan piyasaya sürülürken oyunun gelecekte bir güncelleme alacağı belirtildi.

hitman 3 gelecekte bir guncellemeyle birlikte ray tracing destegi aliyor 1

Xbox Wire’ın IO Interactive CTO’su Maurizio de Pascale ile yapılan röportajda, “Hitman’ı canlı bir oyun olarak görüyoruz ve 20 Ocak’taki lansman tarihimiz bu yolculuğun yalnızca başlangıcı, oyun üzerinde çalışmaya ve yeni özellikler eklemeye devam edeceğiz.”

Bu özelliklerden birisinin Ray Tracing(Işın İzleme) olduğu belirtiliyor ve Pascale, “Glacier motorumuzdaki oluşturucu için RT teknolojisi üzerinde çalışmaya çoktan başladık ve bu prime time için hazır görüldüğünde, onu kesinlikle Xbox Series X/S konsoluna getireceğiz.”

hitman 3 gelecekte bir guncellemeyle birlikte ray tracing destegi aliyor 2

PlayStation 5’e gelen herhangi bir Ray Tracing haberi olmamasına rağmen Sony ve Microsoft konsolları arasındaki sınırlı donanım farklılıkları nedeniyle bu özellik Sony konsolunda da onaylandı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler