Perşembe, Nisan 18, 2024

Hitman 3 Satışta! Önemli Detaylar Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ajan 47’nin maceralarına devam edeceğimiz Hitman 3 yayınlandı. Epic Games ile yapılan anlaşma sonucunda sadece Epic Games üzerinden yayınlanan oyunun ülkemizde de kullanıma açıldığı duyuruldu.

Başarılı yapımın yayına açılmasından sonra ise merak edilen birkaç nokta hakkında ek bilgiler verildi. Öyle ki oyun, daha önce benzeri az rastlanır bir yapıya sahip. Zaten açıklamalar da bu yapı üzerine.

Hitman 3, eski oyunlara geri dönüşler içerecek

Bilmeyenler için bir üzerinden geçelim. Yeni oyun içerisinde bazı sahnelerde eski oyunlara dönüş yapacaksınız. Hitman 3 Access Pass sistemi olarak anlatılan bu sistemle beraber hikaye bir bütün olarak işlenmiş olacak.

Fakat burada bir sorun var. Söz konusu özelliği kullanmanız için birinci ve ikinci oyuna sahip olmanız gerekiyor. Eğer birinci ve ikinci oyunu almamışsanız, bu sistem için iki oyunun sunulduğu paket Epic Games üzerinden satışta. Hatta bu paket için indirim yapılmış durumda ve fiyatlar 22 TL gibi bir seviyeye gerilemiş halde.

Asıl merak edilen şu ki diğer platformlardan alınan oyunlarda bu desteğin olup olmayacağı. Şu an oyun sadece Epic Games üzerinden satılıyor ama birinci ve ikinci oyunu Steam üzerinden almış olabilirsiniz.

Normalde bu durumda eski oyunlara dönüş yapılmıyor. Fakat firma bir açıklama yaptı ve eski oyunlara farklı platformlar için de dönüş yapılması konusunda çalıştıklarını duyurdu. Çok yakında bu konuda da destek açıklanacaktır. Unutmadan oyunun şu sıralar Epic Games üzerinden 260 TL gibi bir fiyatla satıldığını da hatırlatalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler