Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Hitman: Blood Money – Reprisal İçin Çıkış Tarihi Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hitman: Blood Money – Reprisal‘ın çıkış tarihi belli oldu. Gizlilik oyunu denince oyun sektöründe ilk akla gelen isimlerden biri olan Hitman serisi çoğu oyuncunun sevdiği serilerden biri diyebiliriz. İlk Hitman oyunundan bu yana seri için çok fazla oyun çıktı. Bu çıkan çoğu oyunda oyuncular tarafından ilgi gördü. İlk oyunundan bu yana da serideki çoğu oyun gizlilik oyunlarında adını ilk sıralara yazdırmayı başardı.

hitman blood money reprisal 2

Geçtiğimiz ay ise IO Interactive, Hitman serisinin 25.yılına özel bir oyun geliştirdiğini duyurdu. Şirketin duyurduğu bu oyun Hitman: Blood Money‘in yenilenmiş versiyonu oldu. IO Interactive, Hitman: Blood Money – Reprisal‘i de böylece duyurdu. Şimdi ise oyunun çıkış tarihini de açıkladılar.

Hitman: Blood Money – Reprisal, Ne Zaman Piyasaya Çıkacak ?

Geçtiğimiz ay Hitman serisinin yapımcısı olan IO Interactive, Hitman serisinin 25.yılına özel bir oyun geliştirdiklerini duyurmuştu. Sonrasında ise bu oyunun Hitman: Blood Money‘in yenilenmiş versiyonu olduğunu açıklamışlardı. Ayrıca bu duyuruda oyunun IOS, Android ve Nintendo Switch için çıkış yapacağını belirttiler. Oyunu yenileyip mobil platformlara portlayacak olan firma ise port işinde tecrübeli bir firma diyebiliriz.

hitman blood money reprisal 3

Feral Interactive, Hitman: Blood Money‘i mobil platformlara portlayacak. Önceden de Rome, XCOM, Tropico ve başka serileri de mobil cihazlara portladığı için bu projenin tecrübeli ellerde olduğunu söyleyebiliriz. Geçtiğimiz günlerde ise Feral Interactive, oyun için bir fragman yayınladı ve çıkış tarihini açıkladı. Hitman: Blood Money – Reprisal, 30 Kasım’da IOS, Android ve Nintendo Switch için piyasaya çıkış yapacak.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler