Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Hogwarts Legacy 2 için İlk Sızıntılar Gelmeye Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hogwarts Legacy, Harry Potter evreninde geçen bir oyun olmasının yanında grafikleri ve oynanış yapısıyla sevilen bir yapım olmayı başardı. Ardı ardına ertelenmesine karşın çıkışıyla beraber övgüleri toplamayı başaran yapım için şimdi de devam oyunu gündemde. Güçlü iddialara göre Hogwarts Legacy 2 yolda.

Henüz resmi bir açıklama olmasına karşın, sektörün iddialı isimlerinin yeni oyun hakkında önemli açıklamaları gelmeye başladı. Peki yeni oyun ne zaman gelecek? Son gelişmeler neler?

Hogwarts Legacy 2 Ne Zaman Gelecek?

Yeni oyun için sızıntıları ortaya çıkaran isim MyTimeToShineHello oldu. Daha önce isabetli sızıntılarıyla öne çıkan isim, kaynakların Hogwarts Legacy 2 yapımını doğruladığını açıklayan bir sosyal medya paylaşımı yaptı.

Paylaşımda devam projesinin üzerinde çalışıldığı açık açık belirtilirken, ilk oyunun kapak görüntüsünün de eklendiğini gördük. Buradan da çıkardığımız güzel bir devam oyununun geleceği yönünde.

Hogwarts Legacy 2

Devam oyunu konusunda resmi bir bilgi ise henüz paylaşılmış değil. Aslında bakarsanız burada en iyi gösterge, ilk oyunun elde etmiş olduğu başarı. Zira yapım 1.3 milyar dolar gibi dev bir gelire ulaştı. En çok satan oyunlar listesinde de yerini aldı.

Haliyle Warner Bros devam projelerine de sıcak bakacaktır. Devam oyununun ne zaman geleceği konusunda ise resmi açıklamaları beklemek gerekecek. Şimdilik sızıntılar bunlar ile sınırlı.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler