Perşembe, Mayıs 9, 2024

Hollow Knight Silksong için Yeni Video Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hollow Knight serisinin devamı niteliğinde beklenen Hollow Knight Silksong oyunu için sonunda bir haber çıktı. Oyunun Steam sayfası bile vardı ama hem detaylar bir türlü açıklanmamış hem de çıkış tarihi verilmemişti.

Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 kapsamında oyun için bir video daha yayınlandı. Tamam biraz daha fazla detay da elde ettik ama hala bir çıkış tarihi yok.

Hollow Knight Silksong İlk Günden Xbox Games Pass’e Eklenecek

Yayınlanan yeni video yine oynanış yapısını gösteriyor. Hollow Knight yapımına benzer bir oynanışı olduğunu anladığımız oyunun, ilk etapta DLC olarak planlandığı da biliniyor.

Aslında oyuna gelecek bir DLC paketiyken, geliştirici firma oyunun sanıldığından geniş olduğunu fark etmiş ve yapımı yeni bir oyun olarak sunmaya karar vermiş.

Bu nedenle oynanış yapısının ilk oyuna benzemesi çok normal diyebilirim. Unutmadan ilk oyunun 2017 yılında geldiğini de hatırlatalım. Önce PC sürümü çıkmış daha sonra konsol sürümleri gelmişti.

Yeni oyun için verilen diğer detay ise şu oldu ki oyun çıktığı ilk günden Xbox Game Pass’e dahil edilecek. Ama ne zaman çıkacak hala bilmiyoruz. Çıkış tarihi yine açıklanmadı. Videonun sonunda da bu konuda herhangi bir bilgi yok. Bekleyeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler