Pazar, Mayıs 19, 2024

Redfall için Oynanış Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyun fuarı zamanı geldi dedik. Haliyle duyurular ve yeni videolar da ardı ardına gelmeye devam ediyor. Bu kez Xbox + Bethesda Showcase 2022 kapsamında Redfall oyunu için oynanış videosu paylaşıldı.

Aslında oyunu tanıyoruz. Daha önce duyurusu yapıldığında da detaylarını görmüştük. Ama bu kez yapımın biraz daha detaylı bir oynanış videosu karşımıza çıktı. İyi oldu çünkü çıkış tarihi için de haberler geldi.

Redfall Nasıl Bir Oyun? Oynanış Videosu Nasıl?

Çıktığı ilk gün doğrudan Xbox Games Pass içerisine dahil edileceği açıklanan oyunda bir vampir hikayesini izleyeceğiz. Açık dünya yapısında gelecek yapımda, oyunla aynı isimde olan bir kasabadayız ve etrafımız vampirlerle çevrilmiş durumda.

Vampirleri alt etmeniz ve dünya ile bağlantınızı bir nevi yeniden sağlamanız gerekiyor. Tabii ki o iş o kadar kolay değil. Bir vampir ordusuyla karşı karşıyayız.

Eğlenceli karakterler ve korku yönünün yanında renkli silahlar, mekanlar ve çıkartmalar gibi detayların da olacağı oyunun en güzel yanı ise çoklu oyuncu desteği olacak.

Redfall

Vampirlere karşı mücadele ederken, 4 kişilik ekip oluşturmanız ve kasabayı bu şekilde işgalden kurtarmanız mümkün olacak. Eğlenceli ve heyecanlı olacağını düşünüyorum.

Zaten 6 dakikaya yakın olan oynanış videosunda da bu yapıyı görüyorsunuz.

Gelelim asıl soruya. Redfall ne zaman çıkacak? Aslında oyun 2022 yılında gelecekti. Fakat nedeni açıklanmamasına karşın ertelendi.

Bu son oynanış videosuyla beraber çıkış tarihinin 2023 yılı olduğu bir kez daha duyuruldu. Ay olarak ise bir tarih verilmediğini gördük.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler