Perşembe, Nisan 25, 2024

The Callisto Protocol için Oynanış Videosu Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Korku oyunlarından hoşlananlar için güzel bir haberim var. Sizler için çok iddialı bir oyun geliyor. The Callisto Protocol adım adım yaklaşıyor.

Geçtiğimiz günlerde ön siparişleri açılan oyunun, Sumer Game Fest 22de de bot gösterdiğini gördük. Bu kez oyun içi görüntülerden oluşan bir oynanış videosu yayınlandı. Hadi gelin şu videoya göre nasıl bir oyun beklediğimize bakalım.

The Callisto Protocol, Korku Yönünü Öne Çıkaracak

Önce oyunun hikayesinden kısaca bir bahsedelim. Dead Space serisine benzer bir ortam ve işleyiş var. Hikayeye göre Jüpiter’in ayında bulunan özel bir hapishanedeyiz.

Kader kurbanı olarak hapishaneye düşmüşüz ama şansızlık ya mahkumlar canavara dönüşmeye başlamış. 🙂 Bir anda hapishane kaos içerisinde kalmış ve biz de bu ortamda hayatta kalmaya, kurtulmaya çalışıyoruz.

Eğlenceli bir konu değil kabul edelim. Oynanış videosunda da bunu net olarak görüyoruz. Oldukça karanlık sahnelerle dolu bir oyun.

Kendi adıma söylemem gerekirse bu tip karanlık sahnelerle dolu oyunları pek sevmiyorum. Detayları seçmek zor, oynamak zor ve en önemlisi de bir gerilim veriyor. Ha zaten korku oyununun amacı bu değil mi? Evet bu.

Bu nedenle oyundaki tüm bu karanlık yapıyı, sağdan soldan çıkacak canavarları normal karşılayacak ve oynanış yapısını sevecek korku oyunu hayranları olacaktır.

Şu an için ön sipariş aşamasında olan oyunun 2 Aralık 2022 tarihinde çıkış yapacağını da hatırlatalım ve sizi oynanış videosuyla baş başa bırakalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler