Cuma, Nisan 26, 2024

Honor 20, Kısa Bir Süre İçerisinde 1 Milyon Adet Satmayı Başardı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Huawei’nin bir alt markası olarak yoluna devam eden Honor, geçtiğimiz günlerde Honor 20 ailesini düzenlediği lansman ile beraber tanıtmıştı. Honor yapmış olduğu açıklama ile tanıtmış olduğu bu modelin çıkış yaptıktan sonra 2 hafta içerisinde 1 milyon adet sattığını söyledi.

ABD ile yaşanan olaylar üst seviyede iken piyasaya sürülen Honor 20’nin, kısa bir süre bu başarıyı yakalamasının oldukça şaşırtıcı olduğunu söyleyebiliriz. Şu anlık Çin piyasasında satışta olan akıllı telefonun Pro modeli ise bugün içerisinde satışa sürülecek ve o modelinde iyi bir satış başarısı yakalayacağı düşünülüyor.

huawei honor 20 1 1

Honor 20 Teknik Özellikleri

Honor 20, 6.26 inç büyüklüğünde 2340 x 1080 piksel çözünürlük sunan IPS LCD bir ekran ile beraber geliyor. Gücünü HiSilicon Kirin 980 yonga setinden alan cihaza, 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı eşlik ediyor.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 48MP + 16MP + 2MP + 2MP çözünürlüğünde dörtlü kamera kurulumu bulunan akıllı telefonun ön kısmında ise 32MP çözünürlüğünde delikli ekran tasarımına sahip selfie kamerası bulunuyor.

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi üzerine kurulu Magic 2.1 arayüzü ile beraber çıkan Honor 20, 22.5W hızlı şarj destekli 3.750mAh kapasiteli bir bataryadan besleniyor.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler