Cuma, Mart 29, 2024

Üçlü Kamerası İle Samsung Galaxy M40 Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, Galaxy A ve M serileriyle beraber güzel bir başarı yakaladı.  Infinity-O ekran, üçlü arka kamera ve Snadragon 675 yonga seti ile beraber tanıtılan M ailesinin yeni üyesi Galaxy M40 oldukça iddialı duruyor.

Samsung Galaxy M40 Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Samsung’un orta segmentte ki yeni telefonu Galaxy M40, 6.3 inç büyüklüğünde FULL HD+ Super AMOLED bir ekran ile beraber geliyor. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 675 yonga setinden alan cihaza 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Bu depolama alanı MicroSD kart desteği sayesinde 512GB’a kadar arttırılabilecek.

Üç adet arka kamerayla gelen telefonun ana kamerası 32 MP, ikinci kamera 8 MP, üçüncü kamera ise 5 MP çözünürlüğe sahip. Ön tarafına bakıldığında ise delikli tasarıma sahip 16 MP çözünürlüğünde bir adet selfie kamerasının olduğu görülüyor.

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi üzerine kurulu One UI arayüzü ile beraber çıkan akıllı telefon, 3.500mAh kapasiteli bir bataryadan gücünü çekecek. NFC, Bluetooth 5.0, Dolby Atmos desteği bulunduran cihaz ne yazık ki kulaklık girişini üzerinde bulundurmuyor.

gsmarena 003

Midnight Blue ve Seawater Blue olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile beraber satışa sunulacak olan Samsung Galaxy M40, 288 dolar fiyat etiketi ile kullanıcılarla buluşacak.

18 Haziran itibariyle Hindistan, Amazon, Flipkart ve Pricebaba dahil olmak üzere tüm popüler çevrimiçi perakendecilerde satışta olacak model, büyük ihtimalle yakın bir zamanda Türkiye pazarında da olacaktır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler