Cuma, Nisan 26, 2024

Honor 20S Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Paylaş

silkroad gaminggentr

IFA 2019 etkinliğine hızlı bir başlangıç yapan Honor, yeni akıllı telefon modellerini tanıtmaya devam ediyor. Marka son olarak Honor 20S modelini ortaya çıkardı. Hem tasarım kısmında hem de teknik özellikler bölümünde yenilikleri bulunan telefonun detaylarından söz edelim.

Honor 20S Tasarımı Beğeni Topladı

Yeni akıllı telefon modelinde yer alan tasarım oldukça dikkat çekici. Telefonun ön kısımda ekrana gömülü bir kamera yer alıyor. Köşeye konumlandırılan ekrana gömülü kamera, çerçevelerden kurtulduğumuz bir modeli işaret ediyor.

Honor 20S

Arka kapak tasarımı ise son dönem akıllı telefonların çizgisinde. Arka kapak tasarımında da yine üst üste sıralı olan 3 kameramız var. Kamera alanı diğer modellerde olduğu gibi dışarı doğru çıkık bir şekilde kullanılmış.

Honor 20S Teknik Veriler

Telefonun teknik detaylarında ise amiral gemisi modellerini aratmaya bir yapı var. Bir kere ekran oldukça başarılı. 6.26 inçlik ekranda %91.7 ekran gövde oranı gibi oldukça iddialı bir değer var. Neredeyse tamamen çerçevesiz olan modelin çözünürlük değeri kısmında ise 2340 X 1080 piksel değeri var.

İşlemciler

İşlemci seçiminde eski amiral gemisi modeline geçiş yapılmış. 7 nm üretim sürecinden çıkan Kirin 810 işlemcileri kullanılıyor. İşlemcilerin yanında 6 ve 8 olmak üzere iki farklı RAM kapasitesinin sunulduğunu da görmek mümkün oldu. Depolama alanında ise çok bir değişiklik yok. Yine 128 GB depolama alanı var.

Honor 20S

Kamera

Kamera diğer Honor modellerinde olduğu gibi iddialı. Arka kısımda 48 MP f/1.8 diyafram açıklığı bulunan bir kamera var. 8 MP değerinde f/2.4 diyafram açıklık değeri bulunan ikinci kamera ve 2 MP değerinde f/2.4 diyafram açıklık değerinde üçüncü bir kamera söz konusu. Ön kısımda yer alan ve ekrana gömülü olarak gelen kamera ise 32 MP değerinde.

Tüm bu özelliklerine ek olarak 3750 mAh değerinde batarya, Android 9 üzerinden çalışan Magic UI 2.1.1 arayüz, 20W hızlı şarj desteği de sunacak olan Honor 20S, 266 dolar başlangıç fiyatına sahip.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler