Perşembe, Nisan 25, 2024

Honor 50 Özellikleri Doğrulanmaya Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei ağır yaralı. Bu ambargo olayı markayı çok etkiledi. Şimdi Leica lenslere de veda edeceği konuşuluyor. Fakat yakın zamanda Huawei’den ayrılan Honor için durum biraz daha farklı. Honor markadan ayrılınca, ambargo etkisini de atmaya başladı. Bu etkinin kalktığı telefonlardan birisi de Honor 50 olacak.

Telefon iddialı akıllı telefonlar arasında yer alacak. Hatta son bilgiye göre yakın zamanda duyurulan Snapdragon 778G 5G işlemcisini barındıracak.

Honor 50, Google kullanabilecek

Yeni telefonda Snapdragon 778G 5G serisi işlemcilerin kullanacağı doğrulandı. E bildiğimiz bir detay daha var ki bu model Google servislerini de kullanmaya devam edecek.

Bu demek oluyor ki Huawei’de yaşanan o sorun Honor’da yavaş yavaş ortadan kalkmaya başladı. Google servislerinin telefonda olması büyük bir avantaj olacak. En azından Google Play Store’u kullanmak güzel bir artı.

Bu iki önemli haber dışında Honor 50 için bildiğimiz bir başka şey ise kameraları. Telefonun kamerası, tasarım değerlendirilecek olursa göze bir hayli farklı gelecek.

Honor 50

İki tane daire şeklinde lens alanı bulunacak. Üstteki lens daire alanında dev boyutta kamera olacak ki zaten buna alıştık. Sık Sık görür olduk. Altta yer alan dairede ise minik sensörler var gibi. Zaten beklenen üsteki bu büyük kameranın 50 MP olması.

Altta yer alan kameraların ise biri 8 MP olacak ama muhtemelen telefoto olarak kullanılacak. Bir sürpriz yapılmazsa bu lens dikdörtgen çerçeveli olan bir lens. İkinci kamera ise 13 MP ultra geniş açılı lens olması beklentisi var.

Şimdilik bu bildiklerimiz bile Honor 50 iyi bir telefon olacak diye bas bas bağırıyor. Ama Haziran ayında tanıtılacak telefonu bir görelim. Sonra iddia ne kadar doğru çıktı bakalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler