Cuma, Mart 29, 2024

Honor 70 Tanıtıldı: Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

5G bağlantı desteğine sahip Honor 70 tanıtıldı; her ne kadar giriş seviyesindeki bir akıllı telefon modeli olsa da oldukça yüksek donanımla birlikte geliyor. Gelin hep birlikte Honor 70 modelinin teknik özelliklerine sizlerle birlikte bakalım.

Akıllı telefon ön tarata Full HD+ çözünürlüğe, 120Hz görüntü yenileme hızına ve 1920Hz PWM karartma frekansına sahip 6.67 inç boyutundaki OLED ekran ile 32MP çözünürlüğünde özçekim kamerası barındırıyor.

honor 70 batarya
Honor 70 Tanıtıldı: Özellikleri Neler? 6

Arka tarafa gelecek olursak, Honor 70 Pro ve Pro+ modellerinde olduğu gibi Sony IMX800 sensörüne sahip 54MP çözünürlüğünde ana kamera yer alırken ana kameraya 2MP çözünürlüğünde makro ve derinlik algılayıcı kamera ile 50MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera eşlik ediyor.

8GB ve 12GB RAM seçeneği bulunan akıllı telefon 256GB ve 512GB dahili depolama alanı ile birlikte geliyor ve gücünü Qualcomm’un Snapdragon 778G+ yonga setinden alıyor. Yazılım tarafında Honor 70 ailesi ile birlikte tanıtılan MagicUI 6.1 kullanıcı arayüzüne sahip Android 12 işletim sistemi yer alıyor.

İçerisindeki tüm donanıma 66W‘a kadar hızlı şarj olan 4800 mAh kapasiteli bataryadan sağlayan Honor 70; Siyah, Yeşil, Mavi ve Degrade renk seçeneklerinde 7 Haziran’da Çin’de satışa sunulacak. Akıllı telefonun ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağını henüz bilmiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler