Cumartesi, Nisan 27, 2024

Honor 8S Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi olan Huawei’nin bir alt markası olarak yoluna devam eden Honor, uygun fiyat etiketine sahip, giriş seviyesindeki yeni modeli 8S’i Rusya’da sessiz sedasız tanıttı.

Honor 8S Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Honor’un yeni akıllı telefon 8S, 146g ağırlığında polikarbonat bir gövdeye sahip. 1520 x 720 piksel çözünürlük sunan 5.71 inç büyüklüğünde bir ekranı beraberinde getiren akıllı telefon, gücünü MediaTek’in Helio A22 yonga setinden alıyor. 2GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı olmak üzere bir tane seçeneği bulunan akıllı telefonun, bu depolama alanı MicroSD kart desteği sayesinde arttırılabilecek.  

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 13MP çözünürlüğünde f/ 1.8 diyafram açıklığına sahip bir adet kamera konumlandırılan cihaz, ön tarafında ise 5MP çözünürlüğünde bir adet selfie kamerasını barındırıyor. 

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi üzerine kurulu EMUI 9 arayüzü ile beraber gelirken, gücünü 3.020mAh kapasiteli bir bataryadan çekecek.

Ekran Alıntısı 2

Altın, siyah ve mavi olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip olacak Honor 8S, 131 dolar fiyat etiketi ile şuanda Rusya pazarında satışa sunulmuş durumda. Önümüzdeki günlerde akıllı telefonun global pazarda da yer alacaktır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler