Cuma, Nisan 26, 2024

Honor 9X’in Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Huawei’nin bir alt markası olarak yoluna devam eden Honor’un orta sınıfta konumlandırmasını beklediğimiz ve oldukça merak edilen yeni akıllı telefonu Honor 9X’in lansman tarihi belli oldu.

Şirketin CEO’su konumunda bulunan George Zhao, Çin’in en büyük sosyal medya platformu Webio aracılığıyla yaptığı paylaşımla Honor 9X’in 23 Temmuz tarihinde Çin’in Xi’an şehrinde düzenlenecek olan lansman ile beraber tanıtılacağını duyurdu.

İki farklı model olarak yani Honor 9X ve 9X Pro olarak adlandırılmasını beklediğimiz yeni akıllı telefonların nasıl bir RAM kapasitesine ve depolama alanına sahip olacağı henüz bilinmiyor. Gücünü altı Cortex-A55 enerji tasarruflu çekirdek ve ikiside Cortex-A76 yüksek performanslı çekirdek olmak üzere sekiz çekirdekli Kirin 810 yonga setinden alacak olan Honor 9X’in grafik ünitesi kısmında Mali-G52 bulunuyor.

Kutudan büyük ihtimalle Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber çıkacak olan cihaza 10W hızlı şarj destekli 3.750mAh kapasiteli bir batarya eşlik edecek gibi duruyor.

gsmarena 002

Yukarıda da belirttiğimiz gibi 23 Temmuz tarihinde tanıtılacak olan Honor’un bu yeni cihazının teknik özelliklerine ve fiyatına dair yeni bilgiler çıktığında sizleri bilgilendireceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler