Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Ceo’sundan Geciken Galaxy Fold’a ‘Utanç verici’ İfadesi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung mobil CEO’su DJ Koh 1980 dolar Galaxy Fold katlanabilir telefon, piyasaya tam hazır olmadan alel acele sürüldüğünü onayladı. Ayrıca telefona ön sipariş veripte cihazı hiç alamayanlardan özür diledi.

Telefonun Çıkış Tarihi

Telefonun Satışı Tamı tamına 67 gün gecikti. Bununla beraber yapılan açıklamada telefonun ne zaman piyasaya sunulacağı belirtilmedi.

Koh, “Çok utanç verici. Telefon daha hazır olmadan piyasaya sundum.” ifadelerini kullandı.”Kabul etmem gerek katlanabilir telefondaki bir şeyleri kaçırdım fakat durumu kurtarma aşamasındayız”.

Samsung, eleştirmenlerin yaptığı test sonucu cihazın ekranında gözlenen sorunlardan sonra telefonu ertelemişti. Sorunu kısaca özetlemek gerekirse 7.3 inç tablet büyüklüğündeki ekranın jelatini soyulması ekranın bozulmasına neden oluyordu.

galaxy fold screen

“2000’den fazla cihaz şuan tüm yönüyle test ediliyor. Tüm sorunları belirledik. Bu sorunlar arasında hiç tahmin edemeyeceğimiz bazılarını eleştirmenlerin sayesinde testlerinden gördük ve büyük çapta test ediyoruz.” ifadelerini de kullanjan Koh cihazla ilgili zamanı gelince güncellemelerden haber vereceklerini de ifade etti.

Samsung küresel pazarlama stratejisi başkanı Stephanie Choi, “Bizim marka felsefemiz ‘yapamayacağını yap’. Biz yapılamayanı yapıyoruz ve yapılamayan oluyoruz. Bu sorun ne yazıkki sürecin bir parçası.” şeklinde konuştu.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler