Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Honor, GPU Turbo Destekli Yeni Tabletini Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uygun fiyatlı telefonlarıyla dikkat çeken Honor, yeni orta seviye 8 inç boyutundaki tabletini tanıttı.

Android tabletler, telefonların ekranları daha büyük olduğu için eskisi kadar rağbet görmese de üretilmeye devam ediyor. Oyunların artık daha yüksek donanım istemesinden dolayı çoğu tabletin donanımı yetersiz kalıyor. Uygun fiyatıyla ve orta seviye özellikleriyle Honor Tab 5, uygun fiyatlı tablet arayanlar için oldukça iyi bir seçenek olacak.

Honor Tab 5 Tabletin Teknik Özellikleri

8 inç boyutunda 1200 x 1920 çözünürlüğe sahip Full HD+ ekran ile gelen tabletin içerisinde 8 çekirdekli HiSilicon Kirin 710 yonga seti bulunuyor. Bu yonga setinin içersinde ARM Mali G51 MP4 grafik birimi bulunuyor. Ayrıca bu yonga seti Honor 8X ve Honor 10 Lite’da bulunuyor.

Honor GPU Turbo Destekli Yeni Tabletini Tanıttı 2 PCH

3 GB/4 GB bellek ve 32 GB/64 GB depolama alanı seçenekleriyle birlikte gelecek olan tablette çift hoparlör bulunuyor. Cihaz içersinde 5100 mAh değerinde batarya bulunuyor.

8 MP arka ve 8 MP ön kamera ile gelecek olan cihazın fiyatı vergiler dahil olmadan 3 GB bellek 32 GB depolama alanı olan WiFi versiyonu ₺890, 4 GB bellek 64 GB depolama alanı olan WiFi versiyonu ₺1050, 3 GB bellek 32 GB depolama alanı olan 4G versiyonu ₺1130 ve 4 GB Bellek 64 GB Depolama alanı olan 4G versiyonu ₺1230 olacak.

Peki ya siz Honor Tab 5 tabletin özelliklerini beğendiniz mi? Yorumlarda fikirlerinizi belirtin.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler