Cuma, Nisan 26, 2024

Honor ile Qualcomm Anlaşması Tamamlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei’nin alt markası Honor, ben yoluma kendim devam edeceğim diyerek markadan ayrılmıştı. Yeni bağımsız bir markanın oluşmasından sonra çok yakın bir zamanda ilk telefon tanıtımı da yapıldı. Honor V40 serisinin tanıtımıyla beraber marka, kendi başına da ne kadar etkili olabileceğini göstermiş oldu.

Fakat tanıtılan telefondan çok markanın yapacağı anlaşmalar ve yeni iş ortaklıkları merak ediliyordu. Bu konuda da beklenen adım ve açıklamalar peşi sıra geldi.

Honor ile Qualcomm anlaştı!

Son bilgiye göre Honor, mobil işlemciler için en iddialı isimlerden biri olan Qualcomm ile anlaşmasını tamamladı. Bundan sonraki süreçte mobil işlemcilerin Qualcomm üzerinden alınacağını ve özellikle amiral gemisi modellerine yönelme olacağını öğrenmiş olduk. Marka bunun dışında Intel, Sony, Samsung ve AMD gibi sektörün ünlü markalarıyla da anlaşmalar yapacaklarını belirtti.

Honor ile Qualcomm

Bu demek oluyor ki Honor adım adım dünyaya açılacak ve yeni teknolojileri için yeni iş ortaklıkları kurmaya başlayacak. Hem açıklamalar iddialı hem de markanın ilk sunmuş olduğu akıllı telefon iddialı. Böyle olunca Huawei’nin sonrasında yeni bir dev doğuyor yorumları gelmeye başladı.

Tabii ki bu yorumların gerçeğe dönüşmesi zaman alacaktır. Yani akıllı telefon devi birçok marka var ve pazarda rekabet üst seviyelerde seyrediyor. Yeni bir marka olmasa bile Çinli marka bu yolda artık tek başına.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler