Cuma, Mart 29, 2024

Honor Orta Segmentte Konumlandırdığı Yeni Akıllı Telefonu Honor 10i’yi Tanıttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei’nin bir alt markası olarak hareket eden Honor, orta segmentte rekabet etmek için geliştirdiği yeni akıllı telefonu Honor 10i’yi tanıttı.

Honor 10i Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Honor’un yeni telefonu Honor 10i, 2340 x 1080 piksel çözünürlük sunan 6.21 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip. Gücünü HiSilicon Kirin 710 yonga setinden alan akıllı telefona 4GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı eşlik ediyor.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 24 megapiksel + 2 megapiksel + 8 megapiksel çözünürlüğünde üçlü kamera ile geldiği görülen Honor 10i’nin ön tarafında ise 32 megapiksel çözünürlüğünde bir adet selfie kamerası bulunuyor.

gsmarena 001 1 1

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber çıkan cihaz, 3.400mAh kapasiteli bir bataryadan gücünü alacak. Ayrıca Çift4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 4.2 LE, GPS ve NFS gibi özelliklerde telefonda yer alıyor.

Siyah, kırmızı ve mavi olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile beraber kullanıcıların beğenisine sunulacak olan Honor 10i, biraz önce haberini paylaştığımız Samsung Galaxy A20 modeli gibi yine ilk olarak Rusya pazarında satışa sunulacak. Fiyatının ne kadar olacağı henüz belli olmayan akıllı telefonun önümüzdeki günlerde global pazara da gelmesi bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler