Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung Galaxy A20 Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, Galaxy A ailesinin yeni üyesi Galaxy A20 modelini duyurdu.

Samsung Galaxy A20 Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Samsung’un yeni akıllı telefonu, 1560 x 720 piksel çözünürlük sunan 6.4 inç büyüklüğünde Super AMOLED bir ekranı üzerinde barındırıyor. Samsung’un en yeni Infinity-V adı verilen çentiğine sahip cihaz gücünü Exynos 7884 yonga setinden alıyor.

Ram ve depolama alanına bakıldığında 3GB / 32GB dahili depolama alanının eşlik ettiği Samsung Galaxy A20, kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi üzerine kurulu One UI arayüzü ile beraber çıkıyor ve 4.000mAh kapasiteli bir pilden güç alıyor. Ayrıca bu depolama alanı MicroSD kart desteği sayesinde 512GB’a kadar arttırılabilecek.

Akıllı telefonun kamerasına bakıldığında ise arka tarafında 13 megapiksel f/1.9 diyafram açıklığına ve 5 megapiksel çözünürlüğünde f/2.2 diyafram açıklığına sahip çift kamera kurulumu olduğu görülen cihazın ön tarafında ise 8 megapiksel çözünürlüğünde bir adet selfie kamerası bulunuyor.

Şu anlık Rusya pazarında satışa sunulan ve 215 dolar gibi bir fiyat etiketi belirlenen Galaxy A20 modelinin önümüzdeki günlerde global pazara da gelmesi bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler