Pazartesi, Eylül 16, 2024

Honor Play 50 Plus Duyuruldu! Özellikleri ve Fiyatı

Honor Play 50 Plus serisi için bekleyiş bitti. Honor markası altında karşımıza çıkan yeni orta segment model, fiyat performans anlamında şimdiden dikkat çekmeyi başaracak gibi gözüküyor. Peki yeni seride Honor karşımıza nasıl bir modelle çıktı? Özellikleri ve fiyatları bir değerlendirelim.

Honor Play 50 Plus Tasarımı ve Özellikleri

Yeni modelde direkt olarak dikkat çeken kısım dev kamera bölümleri. Telefonun arka kapağı üzerinde üst üste sıralanmış olarak gelen 2 büyük kamera alanı bulunuyor. Dairesel olarak karşımıza çıkan bu kamera alanlarının içerisinde lensler biraz daha küçük bir kısmı kapsıyor.

Ön kısımda ise değişen, bir yenilik diyebileceğimiz tasarım yapısı yok. Bu kısımda ekran üzerine gömülü olan tek bir kamera kullanılmış durumda.

Honor Play 50 Plus Honor Play 50 Plus Honor Play 50 Plus

Tasarımı hızlıca geçelim ve teknik özellikleri değerlendirmeye alalım. Honor Play 50 Plus teknik özellikler açısından da dikkat çekici bir seri. 6.8 inçlik IPS LCD panelin bulunduğu seride 1080 X 2400 piksel çözünürlük değeri var. 850 nit parlaklık değerinin yanında ekranın 90 Hz yenileme hızı olması da artı olan noktalar arasında.

İşlemci kısmına baktığımız zaman ise burada Honor Play 50 Plus modelinin MediaTek ile beslendiğini görüyoruz. Dimensity 6020 serisi CPU biriminden beslenen akıllı telefon, beraberinde 12 GB seviyesine kadar RAM sunabiliyor. Depolama alanı da 128 GB ile 256 GB arasında değişiyor.

BENZER:  Sahte Kameranın Gücü Adına, Karşınızda Realme Narzo 70X!

50 MP ana arka kamera ve buna eşlik eden 2 MP değerinde derinlik sensörü de telefonun arka kapak üzerinde sunduğu ana kameralar.

Honor Play 50 Plus Teknik Özellik Detay

  • Ekran: 6.8 inçlik Full HD+ IPS LCD 90 Hz 850 nit
  • İşlemci: Dimensity 6020
  • RAM: 12 GB ya da 8 GB
  • Depolama Alanı: 256 GB ya da 128 GB
  • Kamera: 50 MP + 2 MP + 8 MP değerinde ön kamera
  • Pil: 6000 mAh ve 35W hızlı şarj

Honor Play 50 Plus Fiyatları Nasıl?

Telefon fiyat performans dengesini sunan modeller arasında. 12 GB versiyonu satın alan kullanıcıların 195 dolar gibi bir ödeme yapmaları gerekiyor. 8 GB versiyonu daha ucuz olacak ama henüz bu versiyon için fiyat açıklaması yapılması.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler