Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Xiaomi 13T için Kamera Puanları Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yakın zaman önce tanıtılan ve ülkemizde de satışa çıkan Xiaomi 13T modeli için beklenen test yayınlandı. DxOMark tarafından yapılan kamera testinin sonucuna bakacak olursak, Xiaomi tam olarak istediğini alamadı gibi gözüküyor. Dün yayınlanan sonuçlara göre seri, amiral gemisi modellerin bir hayli gerisinde kaldı.

Xiaomi 13T Kamerası Nasıl?

Yeni akıllı telefon için yayınlanan testle beraber serinin ortalama skorunun 123 puan olarak açıklandığını gördük. Aslında bakarsanız bu skor çok kötü değil. Fakat en iyi kameralı telefonlar listemizde yer verdiğimiz telefonlarda da görebileceğiniz gibi artık sektör değişti.

Kamera konusunda rakipler bir hayli iddialı. Özellikle üst sıralarda amiral gemisi akıllı telefon yarışlarında 150-160 puanlar aşıldı. Durum böyle olunca 129 puan almış olsanız bile geri planda kalıyorsunuz. Xiaomi 13T modeli de bu puanla beraber 61. sırada kendisine yer bulmuş durumda.

Değerlendirmede telefonun fotoğraf çekim puanının 121, video çekim puanının ise 132 olarak belirlendiğini görüyoruz. Bu değerler içerisinde özellikler videonun, fotoğraf çekim kısmının önüne geçmesi dikkat çekici.

Xiaomi 13T

Xiaomi 13T Modelinin Kamera Özellikleri Hatırlayalım

Ortalama değerlendirmede 61. sıradan kendisine yer bulan modelin kamerası için özellikleri de bir hatırlayalım. Telefonda 50 MP değerinde f/1.9 diyafram açıklığında bir ana kamera bulunuyor. Bu kamera eşlik eden ikinci kamera ultra geniş açı 12 MP f/2.2 diyafram açıklığında kamera. Son olarak ise seriye bir tele kamera eşlik ediyor. Bu kamerada da 50 MP f/1.9 diyafram açıklık değeri görüyoruz. Üçlü kurulumun aldığı ortaya skor da bahsettiğimiz gibi 123.

Xiaomi 13T

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler