Çarşamba, Nisan 24, 2024

Honor X7 Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Shenzhen merkezli akıllı telefon üreticisi Honor, en uygun fiyatlı akıllı telefon modeli Honor X7‘yi resmi olarak tanıttı. Qualcomm’un Snapdragon 680 yonga setinden güç alan akıllı telefon 720p çözünürlüğüne sahip 6.74 inçlik LCD ekrana sahip ve ön tarafta 8MP çözünürlüğünde özçekim kamerası sunuyor.

Akıllı telefonun arka tarafına geldiğimizde 48MP çözünürlüğünde f/1.8 diyafram aralığında ana kamera, 5MP çözünürlüğünde f/2.2 diyafram aralığında ultra geniş açılı kamera ve iki adet 2MP çözünürlüğünde f/2.4 diyafram aralığına sahip kamera mevcut.

honor x7 özellikleri
Honor X7 Tanıtıldı! 2

Honor X7, yazılım tarafında Magic UI 4.2 kullanıcı arayüzüne sahip Android 11 işletim sistemini çalıştırıyor ve Google uygulamaları desteği ile birlikte geliyor. Akıllı telefon USB Type-C bağlantı noktası üzerinden şarj olan 22.5W SuperCharge şarj teknolojisine sahip 5000 mAh kapasiteli batarya ile birlikte geliyor.

4GB RAM ve 128GB depolama alanı ile birlikte gelen Honor X7, 165 Dolar fiyat etiketiyle satışa çıkıyor. 14 Nisan tarihinden itibaren Blue ve Silver olmak üzere iki farklı renk seçeneğinde satışa sunulacak. Akıllı telefonun Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağını henüz bilmiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler