Cuma, Nisan 19, 2024

Honor X8 5G Tanıtıldı: Teknik Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Shenzhen merkezli akıllı telefon üreticilerinden Honor, bu sene Mart ayında tanıtılan ve piyasaya sürülen Honor X8 modelinin 5G bağlantı desteğine sahip varyantı Honor X8 5G‘yi sessiz sedasız tanıttı. Akıllı telefon yalnızca 5G bağlantı desteği almakla kalmadı.

Akıllı telefon 720×1600 piksel çözünürlüğüne sahip 6.5 inçlik IPS LCD ekran ile birlikte geliyor ve gücünü Qualcomm’un Snapdragon 480+ yonga setinden alıyor. Konfigürasyon seçenekleri tarafından 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı dışında başka bir seçenek sunulmuyor.

honor x8 5g
Honor X8 5G Tanıtıldı: Teknik Özellikleri Neler? 2

Akıllı telefon arka taraftaki kare form faktöründeki kamera kümesinde f/1.8 diyafram aralığına sahip 48MP çözünürlüğünde ana kamera, 2MP çözünürlüğünde makro kamera ve 2MP çözünürlüğünde derinlik algılayıcı kamera yer alıyor. Ön tarafa geldiğimiz zaman ekranın üst orta kısmında su damlası çentiği içerisinde f/2.0 diyafram aralığına sahip 8MP çözünürlüğünde özçekim kamerası yer alıyor.

Honor X8 5G, içerisinde barındırdığı donanımın ihtiyaç duyduğu tüm enerjiyi 22,5W‘a kadar hızlı şarjı destekleyen 5000 mAh kapasiteli bataryadan sağlıyorken Okyanus Mavisi ve Gece Siyahı olmak üzere iki farklı renk seçeneğinde geliyor. Akıllı telefonun fiyat etiketi ve bulunabilirlik bilgileri henüz paylaşılmadı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler