Cuma, Nisan 19, 2024

OnePlus 10T’nin Kamera Detayları Lansman Öncesinde Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticisi OnePlus‘ın önümüzdeki ayın ilk haftasında (3 Ağustos) yeni nesil akıllı telefon modellerinden OnePlus 10T ve ailesini tanıtıyor olacak fakat şirket yeni telefon konusunda oldukça sabırsız. Bugün şirket topluluk forumunda yaptığı resmi bir açıklama akıllı telefonun kamera kurulumu hakkında birkaç bilgi paylaşırken OnePlus 10T ile çekilmiş bir takım fotoğrafları da yayımladı.

OnePlus 10T, bir amiral gemisi düzeyinde akıllı telefon modeli olmayacak ve bu sebeple Hasselblad kameralara sahip olmayacak. Hasselblad lenslere sahip olmaması ise bu akıllı telefonun uygun bir fiyat etiketine sahip olmasını sağlayacak. Akıllı telefon 1/1.56 inçlik Sony IMX766 sensöre sahip 50MP çözünürlüğünde ana kameraya sahip olacak ve Optik Görüntü Sabitleme (OIS) desteği ile 10 bit renk derinliği sunacak.

Ana kameraya 119 derecelik görüş alanı ve özel bir makro yakınlaştırma sunan ultra geniş kamera ile gelecek. Makro kamera 2MP çözünürlüğünde iken, ultra geniş açılı 8MP çözünürlüğünde olacak.

OnePlus tarafından yapılan resmi açıklamalara göre akıllı telefon kamera teknolojileri tarafında hızlı görüntü istifleme için Image Clarity Engine teknolojisine, Nightscape, TurboRAW ve HDR 5.0 gibi gelişmiş özelliklere sahip olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler