Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung Galaxy Z Fold 4 Daha İnce Çerçevelere Sahip Olacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung, 10 Ağustos’ta Galaxy Unpacked etkinliğini düzenliyor olacak ve bu lansman etkinliğinde şirketin yeni nesil katlanabilir akıllı telefon modellerinden Galaxy Z Fold4 ile tanışıyor olacağız. Lansman etkinliğine sayılı günler kala akıllı telefon hakkında daha çok sızıntı internete düşmeye devam ediyor.

Bugün ortaya çıkan bilgi ise akıllı telefonun daha ince çerçevelere sahip olacağı yönünde; Ice Universe tarafından elde ettiğimiz bilgiler ışığında akıllı telefonun kapak ekranın 24.5:9 en boy oranından 23:9 en boy oranına gerileceğini öğrendik.

Değişen menteşeler

katlanabilir telefonlar kapak ekranlari galaxy z fold4 1
Samsung Galaxy Z Fold 4 Daha İnce Çerçevelere Sahip Olacak! 3

Yukarıdaki görselde Vivo X Fold (ilk resim), Galaxy Z Fold4 (ikinci resim) ve Galaxy Z Fold3 (üçüncü resim) dış ekran çerçevelerini görüyoruz. Hem dikey yöndeki hem de yatay yöndeki çerçeveler bir önceki model ile kıyaslandığı zaman incelmiş durumda.

z fold3 ve z fold4
Samsung Galaxy Z Fold 4 Daha İnce Çerçevelere Sahip Olacak! 4

Bir başka resime baktığımız zaman menteşe profilinin bariz şekilde farklı ve daha kompakt bir hale getirildiğini görebiliyoruz. Önceki spekülasyonlara göre yeni menteşe sistemi önceki modellerde yaşanılan ekran kırışıklığını ortadan kaldıracak. Yeni en boy oranına tekrardan gelirsek; Samsung Galaxy Z Fold4 daha sağlam olacak ve uygulamalara kapak ekranında biraz daha yatay alan sağlayacak ve ekranın üst kısmına ulaşılmasını biraz daha kolaylaştıracak.

İç ekran önceki nesilde 6.25:5 en boy oranına sahipken yeni nesilde 6:5 en boy oranına sahip olacak. Şirket, Unpacked etkinliğinden önceki üç hafta içinde bazı resmi tanıtımlar paylaşacağını belirtti ve menteşe hakkında net ve bilgilendirici paylaşımlar bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler