Cumartesi, Nisan 27, 2024

Honor X8’in Tasarımı ve Teknik Özellikleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

WinFuture tarafından internete çıkan yeni bir rapor, Shenzhen merkezli teknoloji üreticisi Honor’un küresel pazarda satışa sunacağı orta segment akıllı telefonu Honor X8‘in teknik özelliklerini ve tasarımını ortaya koyuyor. Rapora göre Honor X8 modeli geçtiğimiz kasım ayında Çin’de piyasaya sürülen Honor X30i modelinin küresel versiyonu olacak.

Bununla birlikte raporlara göre Çin’deki ana model Honor X30i, 5G bağlantı teknolojisine sahipken X8 modelinin bundan mahrum kalıp yalnızca 4G desteğine sahip olacağını söylüyor. 5G modemine sahip olmaması akıllı telefonun Dimensity 810 yonga seti yerine başka bir yonga setine sahip olacağını da gösteriyor.

Rapora göre Honor X8, 2.4GHz’de çalışan dört adet Cortex-A73 çekirdeğine ve 1.9GHz’de çalışan dört adet Cortex-A53 çekirdeğine sahip isimsiz bir yonga setinden güç alacak. Akıllı telefon microSD kart desteğine sahip olmayacak ve temelde 128GB depolama alanı sunacak.

Teknik özelliklerin geri kalanının, tasarımda olduğu gibi X30i’deki ile aynı olduğu iddia ediliyor. Akıllı telefon Mavi, Gümüş ve Siyah renk seçeneklerinde satışa sunulacak ve yaklaşık 200 Euro civarında bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Kaynak, Honor X8’in lansmanının bu yıl Barselona’daki MWC sırasında gerçekleşeceğini iddia ediyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler