Çarşamba, Nisan 24, 2024

HONOR’un İlk Amiral Gemisi ile Tanışın: Magic 3!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji ve yazılım devlerinden Huawei’in alt markalarından olan HONOR, satıldıktan sonra kendine ait ilk amiral gemisi akıllı telefon ailesi Magic 3’ü tanıttı. Akıllı telefon ailesinin içerisinde cihazlar üç farklı modellere ayrılıyor: Magic 3, Magic 3 Pro ve Magic 3 Pro Plus. Cihazlar ilk etapta Çin pazarında satışa çıkacak ve ardından diğer ülkelerin pazarlarına giriş yapacak.

Honor Magic 3 ailesi küresel çapta piyasaya sürüldükleri zamanda Amerika Birleşik Devletleri merkezli şirket Google’ın tüm servislerini içererek piyasaya çıkacak zira önceden ABD yaptırımlarına maruz kalan Huawei’ye ait bir şirket olduğundan Google servislerini içeremiyordu ve cihaz Huawei’in AppGallery servisine mahkumdu.

Magic 3 Pro ve Pro Plus, Qualcomm’un Snapdragon 888 Plus işlemcisinden güç alırken, standart Magic 3 modeli ise yalnızca Snapdragon 888 işlemciden gücünü alıyor. Tüm modeller, 120Hz yenileme hızına ve cihazın yanlarına doğru bir eğriye sahip 6.76 inç boyutunda 1344p OLED ekranlara sahipler.

Arka kamera kümeleri üç model arasında önemli ölçüde farklılıklara sahip. Standart Magic 3 modelinde üç lense sahip kamera kümesi bulunuyor: 50 megapiksel 1/1.56 inç ana kamera, 13 megapiksel 1/1.31 inç ultra geniş ve 64 megapiksel monokrom kamera. Magic 3 Pro modeli ise, 1/2 inç sensör, 3.5x optik zoom ve OIS ile 64 megapiksel telefoto lens farkına sahip. Son olarak, Pro Plus modeli, ana 50 megapiksel sensörün boyutunu 1/1.28 inç’e ve ultra geniş sensörün çözünürlüğünü 64 megapiksele çıkan yüksek değerleri olan lenslere sahip.

HONOR Magic3 Blue Hour
HONOR'un İlk Amiral Gemisi ile Tanışın: Magic 3! 2

Magic 3 Serisi, 4.600mAh batarya kapasitesine sahip ve 66W’a kadar kablolu hızlı şarjı destekliyor. Magic 3 Pro ve Pro Plus modelinde ise, ters kablosuz şarj desteği ile 50W’a kadar kablosuz şarjın yanı sıra toz ve suya dayanıklılık için IP68 sertifikası da yer alıyor (normal Magic 3 modelinde yalnızca IP54 sertifikası bulunuyor).

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler