Cuma, Nisan 26, 2024

Hood: Outlaws & Legends Fragman Sonrası İçeriklerini Paylaştı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sumo Digital, çok oyunculu PvPvE soygun oyunu Hood: Outlaws and Legends için ilk yayın sonrası içerik planlarını duyurdu.

Oyunun Year 1 Pass’in tanıtıldığı bir fragman da yayınladı.

maxresdefault 13

1.Yıl Sürümü’nü satın alırsanız, üç sezonu kapsayan üç premium Savaş Geçişine erişim elde edeceksiniz ve ayrıca özel kozmetiklerin erişime sağlama fırsatınız olacak. Hood’un lansman sonrası desteğinin ilk yılı, her biri büyük ücretsiz oyun eklemeleri, topluluk etkinlikleri, yeni kozmetikler ve daha fazlasını içeren dört temalı mevsime ayrılacak.

Yeni bir harita olan Mountain, ilk sezonun bir parçası olarak piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra gelecek. Direk, köprülerle birbirine bağlanan iki farklı alandan oluşacak. İlk ücretsiz Sezondan sonra piyasaya sürülecek. Hood’a erişim ve özel kozmetikler içeren üç premium Savaş Bileti dahil olmak üzere, 1.Yıl Sürümü şimdi ön sipariş verebileceksiniz.

Hood: Outlaws & Legends 10 Mayıs 2021 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak. Ön sipariş olarak satın alırsanız oyuna 7 gün erken erişim imkanınız olacak.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler