Çarşamba, Nisan 24, 2024

Hood: Outlaws & Legends’den Kısa Oynanış Videosu Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Sumo Digital, Hood: Outlaws & Legends için dört dakikalık bir oynanış videosu yayınladı.

Oyun, 10 Mayıs 2021 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkacak.

hood outlaws and legends 4k d8 1280x720 1

Sumo Digital, stüdyonun iddialı çok oyunculu soygun aksiyon oyunu Hood: Outlaws and Legends için bugün yeni bir fragman yayınladı. Outlaws and Legends, oyuncuların rakiplerini ve AI kontrollü düşmanları alt etmekle görevlendirildiği sınıf tabanlı bir oyun türüdür.

Bu PvPvE kurulumu elbette Hood: Outlaws and Legends‘a özgü değildir, ancak bir hazineyi bulma ve çalma amacı onu tamamen farklı kılan şeyin bir parçasıdır. Geliştirici Sumo Digital, PvE etkileşimlerini PvP savaşı kadar heyecan verici hale getirmeli, aynı zamanda soygun hedefleri ve karşı takımın üyelerini öldürme arasında sağlıklı bir denge sağlamalıdır. Hood: Outlaws and Legends eğlenceli, sonsuz bir şekilde tekrarlanabilir soygun yaratma potansiyeline sahip olacak gibi görünüyor.

4 oyuncudan oluşan her takımın kendi sınıflarını seçmesiyle başlayacak. Bu ortaçağ labirentlerinde bir yerlerde, silahlı adamlar ve kötü şöhretli Şerif tarafından korunan bir hazine sandığı gizlidir. Her iki takım da Hood’daki hazine sandığı için yarışacak. Bir ekip hazine kasasını bulup sandığı çaldığında, sandığı kaleden çıkarmak zorunda kalacaklar. Bir soygunun bu kısmı, Sumo Digital’in gergin ve ilgi çekici kalması için en zor kısım olabilir.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler