Cuma, Nisan 19, 2024

Horace Nintendo Switch’e Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

505 Games, esprili, nostaljik anlatım platform oyununu 21 Ekim’de Switch’e getireceğini ve Switch eShop’ta ön sipariş için hazır olduğunu duyurdu.

Paul Helman ve Sean Scapelhorn tarafından geliştirilen Horace, yürekleri ısıtan küçük bir macerada ünvanlı robot rolünü üstleniyor.

b57d926c 46a7 49f2 bc43 71d7fd265921

maxresdefault 3

Oyun, geçen yıl PC’de piyasaya sürüldüğünde sıcak bir eleştiri aldı, bu yüzden Switch’e geçiş yaptığını görmek harika. Switch sürümünün yalnızca dijital olarak sunulacağı ve Switch Pro denetleyicisi için destek içereceği söylendi.

Nintendo eShop’ta %10 indirimle 13,49 dolar fiyatı üzerinden ön siparişte. Bağlantı sayfasına gitmek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Oyun hakkında

2019’un en iyi platform oyunu.” Horace, küçük bir robotun hayatı, evreni ve Douglas Adams’ı öğrendiği engin hikayesiyle türünün sınırlarını zorlayan devâsa bir platform macera oyunu. Oyunseverler tarafından oyunseverlere yapıldı!

Büyük bir macerada ufak bir robotun kaçırılmaz macerası! İki kişi tarafından yapılan Horace, 15 saatin üzerinde heyecanlı bir platform oyunu olmasının yanı sıra engin hikaye anlatımı ve alışılmadık, nostaljik pop kültürü referanslarıyla türünün sınırlarını zorluyor!

Açıkça muazzam gözüken piksel sanatıyla bir platform macera oyunu” Kotaku UK – 9/10 “2019’un en iyi platform oyunu olabilir” Cub3d

Horece’ın kalp ısıtan hikaye anlatımı sizi ekstrem bir oynanışa doğru yönlendiriyor ve yüksek kaliteli estetiği ve müziği aklınıza kazınıyor” Escapist Magazine – 9/10 “Kesinlikle bu yıl oynadığım en iyi bağımsız yapımlardan biri” Demon Gaming

Farklı oynanışlarla saatlerce macera, birçok kişi tarafından 2019’un en iyi bağımsız yapımı olduğu söylendi! 2 boyutlu platform zorluklarının benzersiz bir bakış açısıyla üstesinden gelin, metroidvania tarzından ilham alan yeni robot yeteneklerini açın, retro tarzındaki mini oyunlarının tadını çıkarın ve Horace’ı ailesine kavuşturun

Nintendo Switch duyuru videosu

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler